VÄNSKAPSFESTIVAL 2017 – TANGA, TANZANIA

Frälsningsinbjudan en av kvällarna i Tanga där tusentals säger ja till Guds gåva av evigt liv genom Jesus Kristus.

Vänster bild ovan: Denna muslimska tjej togs med till kampanjen av sin moster. När Jesus helade henne sprang hon till plattformen för att vittna, men teamet tillät henne inte att komma upp på plattformen för de tvivlade på vad hon sa. Amina sprang tillbaka för att hämta mostern långt ner bakom publiken. Sedan kom båda till plattformen och mostern försäkrade att hon verkligen inte hade kunnat se, men nu är hennes ögon öppna. Amina kom med glädje till plattform för att ge sitt vittnesbörd.

Höger bild ovan: 8-årig muslimsk tjej helt döv som bor med sin mormor, kunde bara läsa läppar men efter helande kunde hon höra minsta viskning.

Folkskaran i Tanga var ivriga att höra om Guds kärlek genom Jesus Kristus.

 

Bild till vänster ovan: Muslimer som vinkar varmt och glatt när vi kommer in i Tanga.

Bild till höger ovan: Under 1 och en 1/2 timma körde vi runt i Tanga och hälsade på folket.

Ett dussin journalister från lokal tv, radio oh tidningar kom till presskonferensen. Peter berättade för journalisterna att festivalen är för människor av alla religioner, inklusive muslimer.

 Från vänskapsmiddagen: Till vänster är ledaren för 1500 moskéer som talade inldedningsvis. När alla ledare talat klart, presenterade Peter Ljunggren Jesus Kristus och bad för ledarna. På vänskapsmiddagen deltog ledare av olika religiösa och politiska bakgrunder, många muslimer. Stefan Salmonsson, tredje personen på min högra sida, hjälpte till att undervisa på seminariet.

Pastorer från stora delar av östra Tanzania kom till seminariet. Många av dem kom från församlingar i områden som dominerades av muslimer.

Till vänster ovan: Hans ryggrad skadades för 9 år sedan nu helad.

Till höger ovan: Dövt öra öppnat.

  

Till vänster ovan: Störtregn kunde inte hålla folkmassorna borta…muslimer…kristna kom i regnet för att ta emot från Jesus.

Till höger ovan: Denne man var blind, nu kan han se. Han kunde inte hitta sin vän efter att han blivit helad, för han visste inte hur vännen såg ut.

Det finns ingen större glädje än att se skaror av människor ta emot Jesus Kristus. Detta var vad vi fick se i Tanga.

Vill du vara med i VISIONSTEAMET, klicka här

Ge en gåva, klicka här

Du kan också Swisha till ETAL: 123 666 42 96

Artiklar Budskap Nyheter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *