4,6 miljoner nådda genom kampanj på swahili

10 månader av pandemi och nedstängningar har lärt oss att kampanjer i sociala medier kan vara enormt effektiva. Av de 4,6 miljoner som nåddes, deltog 469 869 personer i hela kampanjen på swahilispråket. De fick alla höra evangeliet och erbjöds uppföljningsmaterial på sitt eget språk.

Lucy, från Burundi, berättade att hennes nerver hade förstörts under en förlossning, och orsakat förlamning. Sängliggandes och oförmögen att arbeta, befann hon sig i en förtvivlad situation. Mer än 11 700 km från platsen där Peter Ljunggren talade, upplevde hon helande i realtid. ”Under bönen helades min nervskada, och jag kunde röra på kroppen för första gången på 8 månader!”

Trots att kampanjen riktade sig till de swahilitalande i Östafrika, kom rapporter från hela världen. Mr. Lee från Singapore skickade in sitt böneämne, samtidigt som Peter talade; ”ingen känsel i höger ben, karpaltunnel i höger handled och domningar på höger sida av huvudet.” Innan Peter hade avslutat sin predikan på Facebook Live, skickade Mr. Lee ännu ett meddelande; ”Jag tog emot mitt helande nu, jag är fullkomligt helad!” Peter fick genast en notis om detta, och glädjen över miraklet som inträffat i samma stund, delades med alla som följde sändningen.

Nyheter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *