Kampanj till varje skrymsle och vrå av Pakistan

Föreställ dig att du aldrig fått möjligheten att lära känna Kristus. Att du levde i andligt mörker och hoppades vara tillräckligt god för att bli accepterad av Gud. Detta är den bistra sanningen för Pakistans 504 onådda folkgrupper. Miljoner lever, bildar familj, och dör utan att höra de goda nyheterna om Jesus Kristus, och utan friheten som kommer av att veta att ens synder är förlåtna.

Av Pakistans 219 925 000 invånare, är 0,9 % kristna, 1-2 % är hinduer, och resten är anhängare till Islam. ETAL har genomfört 14 kampanjer i Pakistan, och varje kampanj har resulterat i att tiotusentals människor har gett sitt gensvar till Kristus.

Nu har vi en möjlighet som aldrig tidigare. Facebook är galet populärt i Pakistan. Vanligtvis når Peter Ljunggrens Vänskapsfestivaler en stad, men denna kampanj kommer att nå varje skrymsle och vrå av detta enorma land. Detta på grund av att Facebook och Youtube är så populära i detta mulslimland.

Stora ekonomiska medel investeras i varje kampanj i sociala medier, för att effektivt kunna nå de onådda folkgrupperna. Denna kampanj blir möjlig, om du är med och bidrar.

Klicka här för att vara med!

 

Artiklar Nyheter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *