Vittnesbörd från muslimer som tittar på ETALs TV-kanal i Karachi 

Nya vittnesbörd strömmar ständigt in från ETALs TV-kanal i Pakistan. Här några av de senaste:

”Jag var diagnostiserad med obotlig cancer i blodet. Genom er TV-kanal hörde jag om Jesus Kristus och nu är jag helad. Doktorn var chockad när han såg att det inte fanns någon cancer kvar. Jesus är nu min Frälsare.” – S. Farran 

”Jag tittade på kanalen ensam för min familj är strikta muslimer och jag var rädd att de skulle bli arga. När jag tittade blev jag helad från ett allvarligt ryggproblem och tog emot Jesus som min Frälsare. När jag berättade för min familj blev de inte arga utan tog själva emot Jesus och är nu döpta i vatten.” – M. Shabah

”För några veckor sedan slog jag på en TV-kanal som verkade konstig i början. Efter ett tag insåg jag att den var om Jesus. Jag hade hört om honom, men var nyfiken på att veta mer. Jag hade frågat om Jesus, men min familj och muslimska ledare hade avvisat mina frågor. Jag är så glad över kanalen och lär mig mer om Herren Jesus varje dag.” – M. Shoab

”När jag tittade på er TV-kanal såg jag Jesus, Messias, hela människor och nu tror jag att Gud sände Jesus. Bed för mig och min familj. Jag tror att Gud genom Jesus Kristus kommer att komma med upprättelse i min familj.” – M. Farooq

”Jag har varit så lycklig sedan jag tittat på er TV-kanal om Jesus Kristus och hans evangelium. Ända sedan min barndom har jag längtat efter att någon skulle berätta för mig om Kristus. Tack så mycket!” – B. Bibi

Nyheter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *