Vänskapsfestival i Merauke, Indonesien

Kolla in de senaste uppdateringarna från Vänskapsfestivalen i Merauke, Indonesien

I slutet av det sista kampanjmötet i Merauke pressades Taina och jag på alla sidor; folk ville ha förböner, andra ville ta selfies, det var press av människor från alla håll. Plötsligt kom denna muslimska kvinna fram och vi var tvungna att avbryta. Hon berättade detta fantastiska: två dagar tidigare hade hon blivit helad i nacken; ett brutet och lossat ben i nacken som hade gett henne allvarliga problem. Nu, två dagar senare, hade hon gått till sjukhuset, och doktorn visade röntgenbilderna. Benet som tidigare varit helt av och bortkopplat på tidigare röntgenbilder var nu perfekt på plats. Visst visste hon det redan, eftersom smärtan och svårigheten att röra nacken hade försvunnit två dagar tidigare. Nu bekräftade röntgenbilderna vad Gud hade gjort.

Sista mötet i Merauke var en mäktig demonstration av vad som sker när evangeliet proklameras och Gud bekräftar med under och tecken bland folket. 

Varje dag påminns jag om att det finns underbar kraft i Jesu namn. Vi ser detta påtagligt här i Merauke. Tack till alla som är med och ber och ger.

Titta på bilderna. Så många under. Den unga flickan som varit med om en trafikolycka hade i hemlighet bett till Gud varje dag att han skulle hela henne och i kväll hände det. Många muslimska vänner vittnade om helande. Det bästa var dock att se tusentals komma till Jesus Kristus.

I kväll när Taina och jag kom till stadion möttes vi av underbar indonesisk musik och cirka 50 dansare i traditionella dräkter. Sedan började jag med orden från skriften, Jesus Kristus är densamme i går, idag och för alltid. Tusentals tog emot frälsning och sedan följde förbön och en stadig ström av vittnesbörd om helande. Vi hann inte med alla vittnesbörd. Efter att jag intervjuat sju eller åtta personer som blivit helade från dövhet, några av dem från barndomen, var jag tvungen att helt enkelt ställa upp alla de som hade varit döva och de bildade en lång rad. De var också många helande från förlamning, människor kastade kryckor, inklusive muslimska vänner som gav Gud äran. Vi har  haft en bra start. Tack för alla som ber för oss. Tillsammans delar vi Guds kärlek med människor som många gånger bara har känt till Gud som en sträng domare.

Artiklar Budskap Nyheter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *