“HIMLALIV I PARKEN!

“HIMLALIV I PARKEN!

Sommarfesten blir en av sommarens höjdpunkter kan jag nog lova. ETALs sommarkonferens i Jönköping blir den första sommarsatsning vi gjort i Jönköping och vi tror att det blir en härlig, glad och Jesuscentrerad helg. I år har vi glädjen att få hit Åge Åleskjaer, en mycket uppskattad förkunnare som på sitt härliga och levande sätt förmedlar budskapet om vem Jesus är och vad Han har gjort genom sin död och uppståndelse.

Med kommer också ett stort lovsångs team från Hamar i Norge. Jag har haft glädjen att höra dessa hängivna lovsångare flera gånger i Norge och jag kan lova dig att alla i parken kommer att prisa Jesus tillsammans när dom tar oss med i lovsången, det blir ett “himlaliv i parken”

Vår egen Peter Ljunggren kommer naturligtvis också att tala under konferensen och jag vet att han har ett angeläget budskap till oss.

Jag kommer också att vara med och tala, det vill du inte heller missa:)

“En absolut höjdpunkt blir Fredagkvällen då vi får besök av Emilia Lindberg som kommer att sjunga  tillsammans med sin pappa Nenne och övriga Lindbergare. ”

Vi tror att evangeliet om Jesus behöver bli förkunnat mer än någonsin i Sverige, detta glada budskap som kan förvandla och befria alla människor. Nu är det tid för Sverige att möta Jesus! Sommarfesten kommer att bli en hyllningsfest till Jesus och Hans evangelium!

Mötena hålls i Folkets park i Huskvarna, dit är det lätt att hitta, se karta här:

Mötestider:

Fredag

19:00 Öppningsmöte

Lördag

10:00 Undervisning

12:00 Lunchmöte (OBS! Föranmälan: Klicka här för att anmäla dig

19:00 Peter Ljunggren

Söndag

10:00 Gudstjänst

16:00 Helande och förbönsgudstjänst
Det skall bli så roligt att träffa dig i parken i juli.

Välkommen till festen!

– Stefan Salmonsson

Artiklar Nyheter Uncategorized

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *