TV med Peter Ljunggren

Evangelium eller Quid Pro Quo – Motprestationer

”Quid pro quo” är ett latinskt uttryck som betyder ”något i utbyte mot något annat av lika värde”. Vi kallar det en motprestation. Världen fungerar så här, man måste ge…
Text_2
Artiklar
KOMMANDE EVENTS:
11/01 - 17/01  Yangon, Myanmar    
 • Vision 2021

  UPPDRAGET:Mer än 2 miljarder människor, 30 % av världens befolkning, har inte hört evangeliet. På grund av kultur, religion eller språk, är möjligheten mycket liten att de någonsin kommer att få höra vad Kristus har gjort för dem. DE ÄR ONÅDDA och förblir ONÅDDA om inget drastiskt händer.

  > Mer om ETAL
 • Vision 2021

  En förhållandevis liten andel av dessa lever i avlägsna områden, men de allra flesta bor i MEGASTÄDER ... som Tokyo, Shanghai, Calcutta och Ho Chi Minh. Vissa megastäder leds av förtryckande regimer, och allt vi kan göra är att BE ... men de flesta KAN NÅS NU.
  VISIONEN:Att vinna miljoner för Kristus ... i världens ONÅDDA MEGASTÄDER.

  > Unik missionsstrategi
 • Vision 2021

  METODEN: I över trettio år har ETAL genomfört massiva kampanjer, med mer än 15 miljoner frälsningsbeslut, och med upp till 600 000 deltagare i ett enda möte. Parallellt med kampanjerna hålls pastorsseminarier för att utbilda och träna pastorer och ledare, så att skörden kan bevaras och de nyfrälsta kommer in i lokala församlingar.


Young lame girl can now walkWoman tells how she ran to the deaf school to bring her neice to the festivalWoman reads tiny text as her sight is restoredWoman proudly shows an x-ray of where her tumour used to be, now she is healed!Thursday Facebook-option 2Thursday Facebook - option 1