TV med Peter Ljunggren

Minimalt intresse att evangelisera Skandinavien?

Jag följer den andliga situationen i Skandinavien, främst genom kristna tidningar på nätet. I den information jag får tycks intresset att evangelisera vara minimalt. Hoppas jag har fel. Naturligtvis finns…
Text_2
Peters blogg
KOMMANDE EVENTS:
03/06 - 07/06  Mtwara, Tanzania    11/06 - 14/06  Nyangoso, Kenya    11/01 - 17/01  Yangon, Myanmar    
 • Vision 2021

  UPPDRAGET:Mer än 2 miljarder människor, 30 % av världens befolkning, har inte hört evangeliet. På grund av kultur, religion eller språk, är möjligheten mycket liten att de någonsin kommer att få höra vad Kristus har gjort för dem. DE ÄR ONÅDDA och förblir ONÅDDA om inget drastiskt händer.

  > Mer om ETAL
 • Vision 2021

  En förhållandevis liten andel av dessa lever i avlägsna områden, men de allra flesta bor i MEGASTÄDER ... som Tokyo, Shanghai, Calcutta och Ho Chi Minh. Vissa megastäder leds av förtryckande regimer, och allt vi kan göra är att BE ... men de flesta KAN NÅS NU.
  VISIONEN:Att vinna miljoner för Kristus ... i världens ONÅDDA MEGASTÄDER.

  > Unik missionsstrategi
 • Vision 2021

  METODEN: I över trettio år har ETAL genomfört massiva kampanjer, med mer än 15 miljoner frälsningsbeslut, och med upp till 600 000 deltagare i ett enda möte. Parallellt med kampanjerna hålls pastorsseminarier för att utbilda och träna pastorer och ledare, så att skörden kan bevaras och de nyfrälsta kommer in i lokala församlingar.


13 Lady happily shares that her tumour is gone12 The Friendship Festival in Arusha11 A great turnout for the first night of the festival in Arusha09 A testimony of God healing his ear08 Able to hear for the first time in 20 years07 Nine year old girl has her ear healed